Vizier op volleybal

 

Transfergeruchten worden bevestigd!

VoV, 20-05-2020. 4:30 uur. Wouter ter Maat zou bij Fenerbahce vertrekken, dat berichten wij reeds op 25-04-2020 in de VoV Weekend Top 10 in Coronatijden (IV), maar wel in Turkije blijven spelen. We wilden toen nog niet bekend maken dat hij de overstap naar Ziraat Bankasi Ankara zou gaan maken, omdat in Turkije de competitie op dat moment nog niet definitief stopgezet was. Nu is dat wel zo en kan e.e.a. bevestigd worden.

In een interview van Novara president Fabio Leonardi met La Stampa Novara bevestigt hij de komst van Nika Daalderop (en anderen), zoals wij ook al eerder als gerucht hadden gemeld.

Daarin kijkt Leonardi vooruit en onthult hij nog voor de officiële aankondigingen andere namen van het nieuwe team:  Hij zegt: “De aanval is super, met spelers als Herbots, Smarzek, Caterina Bosetti en Daalderop. Op mid idem dito met de aanvoerder van het nationale team Chirichella, Sara Bonifacio en Haleigh Washington. En dan hebben we met libero Sansonna en spelverdeelster Hancock ervaring en klasse in het team.”

Kortom, alle transfers en blijvers die de afgelopen maanden speelden bij Novara zijn bevestigd, waardoor het team opnieuw een van de pretendenten op de troon van Conegliano is geworden.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto CEV.