Vizier op volleybal

 

Transferperikelen en -geruchten Vips Bardot H1

VoV, 10-04-2020. 4:57 uur. Door het vroegtijdige einde van het seizoen 2019-2020 is de periode waarin clubs, teams, makelaars, volleyballers en volleybalsters bezig zijn met de transfers extra lang. Iedereen denkt er over na of het gras bij de buurman misschien toch iets groener is en wat het voor hem/ haar kan betekenen als ze de overstap maken naar een ander team, club. Eigenlijk op ieder niveau. Met als gevolg dat er al vele wisselingen de revue passeerden. Zowel in binnenland als buitenland.

Frank Oort van Vips Bardot Heren 1 laat ons weten dat er bij de Derde Divisionist uit Enschede, dat afgelopen seizoen op een vijfde plaats afsloot, GEEN, u leest het goed, GEEN transferfeiten en transfergeruchten te melden zijn. Er is dus helemaal niets te melden over nieuwe en vertrekkende spelers bij Vips Bardot H1. In deze drukke transfertijden was hij van mening dat een club zonder al het transfergedoe ook nieuws is.

We hopen niet dat alle verenigingen, die net als Vips Bardot Heren 1 niets over transfers te melden hebben, nu contact met ons opnemen.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Vips Bardot.