Twee zeges op rij dus een faut feestje voor SVI D1

VoV, 20-11-2022. 19:37 uur. Het programma was vol deze week, eerst op dinsdag voor de beker naar Rouveen daarna de thuiswedstrijd op zaterdag tegen S.N.N.V dames 1 en als klap op de vuurpijl de faute feestavond van SVI.

Dinsdag kwamen aan in een sfeerloze sporthal, waar men vol trots mededeelde dat we blij moesten zijn dat de kantine open was! Maar goed wij gingen goed de warming-up in met een plezier van jonge koeien die voor eerst de wei in mochten en volledig op bedrijfstemperatuur starten we met Iris als de verdeelarchitect, de middenas Karlijn en Vera, met Chiara en Linsey als passer slopers en Maaike als diagonaal met nieuwe thuis ingelopen volleybalschoenen. Als hondstrouwe libero viel de keuze op Milena dit keer.

Dan de wedstrijd eerste set ging Rouveen onbevangen spelen en aanvalskanon Jolien kwam binnen de lijnen om de orde te handhaven met 23-25 voor ons. De tweede set ging van een leien dakje 15-25 werd Rouveen spreekwoordelijk van het kastje naar de muur gespeeld. De derde set altijd lastig werd cadeau gedaan met 25-18.

Het publiek (6 mensen en 100% SVI fans) werd in de slotakte getrakteerd op een duidelijk set-overwinning, ondanks commotie met gele kaart voor de tegenstander, over een duidelijke uitbal goed geobserveerd en uitgegeven door een redelijk neutrale teamleider van SVI D1, werd met 13-25 gewonnen, waar Boem Boem Karlijn 6x achter elkaar het Rouveens beton pijnigde en dus door naar 1/8ste finale beker.

Dan de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag tegen SNVV D1, het was als een stuitbevalling bij een olifant en de kootsj trad op als gynaecoloog.

Eerste set geen vuiltje aan de lucht 25-19 in de pocket. Daarna is de concentratie weg en staan we na drie sets 1-2 achter, volledig door eigen domme fouten. Met veel wissels en trucs slepen we er nog een 3-2 winst uit waarbij Benthe en Maaike serverend de tegenstander de laatste set pijn doen. Mijn mooie zwarte haren zijn tijdens wedstrijd grijs geworden, maar soms win je lelijk en klaar snel vergeten.

Het faute feestje was er niet minder om 😁😊👍

Volgende wedstrijd: dinsdag 26 november: uit tegen Leeuwarden Dames 1 om 17: 00 uur. Tot dan, namens SVI dames 1, Crie Kinsie treener/kootsj