Tweede winst voor Kalinko Dames 1

VoV, 28-09-2020. 10:07 uur. Zaterdag 27 november – Na de 4-0 winst van vorige week was het team gebrand deze lijn door te zetten. Om 17:15 uur speelden we tegen Zaanstad in topsportcentrum de Koog. De wedstrijd deze week werd zonder publiek gespeeld.

De eerste set werd gestart met Kirsten, Sharon, Raquel, Lisa, Iris, Sanne en Marit. Al snel stond een score van 1-5 op het bord in het voordeel van Kalinko. In eerste instantie werd de voorsprong door het team uitgebouwd, waarna later Zaanstad terugkwam. Bij een stand van 18-17 kwam Lisan in het veld. Het lukte de aanvallers niet om te scoren. Helaas werd de eerste set uiteindelijk verloren met 25-18.

In de tweede set kwamen de meiden terug. Er werd gestart met de opstelling van het einde van de eerste set. Halverwege de set kwam Nadine in het veld voor Iris en verving Rianne Kirsten op de diagonaal positie. Met een stand van 21-25 werd de tweede set gewonnen.

In de derde set bleven de meiden goed spelen ondanks de goede verdediging van de tegenstander. Deze set werd met 18-25 gewonnen.

In de laatste set kwam Quincy in het veld voor Sharon. Na een lastig begin wist het team terug te komen en won met 21-25 de laatste set. Na het verlies van de eerste set hebben we toch een mooie 3-1 overwinning kunnen behalen.

Volgende week zaterdag spelen we om 17:00 uit tegen Sovoco dames 1.

gh @ VoV, verslag van Marit Boom, Kalinko dames 1. Archieffoto.