Vizier op volleybal

 

US Dames1 verwelkomt oude bekende

VoV, 21-05-2023. 6:33 uur. Topdivisionist US Dames 1 meldt dat zij een oude bekende terug in de selectie verwelkomen. Isabel Kuhel speelde tot 2019 ook reeds in de selectie van de Amsterdamse club, maar vertrok toen weer naar de USA. Haar studie bracht haar echter twee jaar geleden opnieuw naar Amsterdam, waar ze zich opnieuw bij US aansloot.

In verband met een rugblessure kon ze de afgelopen seizoenen nog niet in actie komen, maar het lijkt er heel erg op dat deze blessure volledig hersteld is en daarom wil ze weer gaan spelen nadat ze vorig seizoen als assistent/ trainer bij US Dames2 actief was.

Uiteraard zijn de staf van US Dames 1 en de selectieleden erg content met haar terugkeer, want zij vult de laatste nog openstaande positie op mid in.

Isabel zelf: “US is altijd mijn thuis in Nederland geweest sinds ik hier voor het eerst in 2017 naar toe verhuisde. Vorig jaar als assistent voor Dames2 vond ik het leuk om nog steeds deel uit te maken van de club, maar ik miste het spelen en de competitie. Ik ben heel enthousiast om weer lid te worden van Dames1 met enkele van mijn oude teamgenoten en veel nieuw talent!”

gh @ VoV, bron en foto Facebook US Dames 1. Foto John van Geenen.