Vizier op volleybal

 

V.V. Krekkers D1 heeft de selectie voor 2022-2023 rond

 

VoV, 03-05-2022. 17:31 uur. Zoals u op social media kunt volgen neemt Dames 1 op 12 mei afscheid van enkele speelsters, te weten Eline Rohaan, Lindy Donker, Laury Donker en Ella Hazekamp en stopt ook Anouk van der Wal als assistent trainer/ coach.

Dit betekende ook in de afgelopen periode dat de selectie voor het volgend jaar aangevuld moest gaan worden. Maar met trots kunnen we zeggen dat inmiddels de selectie voor volgend seizoen rond is.

Trainer en coach, Frank van den Noort, blijft het team van oefenstof voorzien en zal het team blijven coachen. De plek van Anouk van der Wal is nog vacant. Maar analist, Remco Hendriksen en manager, Govert Homburg zullen Frank ook zeker bijstaan komend jaar.

De dames welke blijven zijn Eline Goossen, Britt Hoek, Sam Kroezen, Sophie Meijer, Rianne Nijhof, Benthe Olde Rikkert, Marèll Oude Avenhuis en Thirza Wesselink. De nieuwkomers zijn, Isabel Kraan uit Dames 2 van Krekkers. Esther Huls keert terug op haar oude nest en komt samen met Juliët Huisman over van Apollo.

Als laatste heeft Femke Vlutters van Set-Up ’65 besloten de overstap te maken naar Krekkers. Femke komt niet als spelverdeelster naar Krekkers, maar gaat terug naar haar ‘oude’ positie als passer loper. Femke geeft aan over haar overstap. ‘Na één keer meetrainen had ik gelijk een goed gevoel en was ik super enthousiast. Het is een leuk, gezellig en fanatiek team. Ik hoop volgend seizoen met veel plezier te kunnen volleyballen.’

We moeten nog even wachten om het ‘nieuwe’ dames 1 in actie te zien. Eerst nemen we op 12 mei afscheid van de eerdergenoemde speelsters en staf, waarbij iedereen van harte welkom is.

Houdt  de facebook-pagina van dames 1  in de gaten voor de laatste informatie over deze wedstrijd.  Natuurlijk kijken we uit naar een mooi seizoen 2022-2023 en veel succes Isabel, Esther, Juliët en Femke.

gh @ VoV, bron persbericht Krekkers via Linda Renders. Foto Jan van den Noort.