Vizier op volleybal

 

Vanavond al Skunk vs Taurus II in 1BH

VoV, 08-02-2018. 6:05 uur. In de Eerste Divisie B bij de mannen hebben ze het weekend programma over drie dagen uitgesmeerd. Vanavond begint het met de inhaalwedstrijd Skunk vs Taurus II, dan volgen zaterdag drie wedstrijden en op maandag de laatste.

Skunk behaalde afgelopen week thuis een zege tegen VC Krimpen en dat zal het nodige positieve gevoel en vertrouwen hebben gegeven voor de ontmoeting van vanavond tegen Taurus II. Ook al staan ze helemaal onderaan, met nu al 15 punten achterstand op de nummer voorlaatst. Het is nooit te vroeg of te laat, de wedstrijd begint om 20:45 uur, om te stunten. Want een stunt zal Skunk nodig hebben om het succes te herhalen. Taurus II klopte afgelopen week VVU met 4-0 en de week ervoor waren ze met 1-3 te sterk voor VC Krimpen. Net als Skunk.

Zaterdag gaat Skunk bij VVU in Utrecht op bezoek en speelt Taurus II uit bij Next Volley. Twee ploegen die afgelopen zaterdag hun derby verloren. VVU zoals gezegd bij Taurus II en Next Volley bij Sliedrecht II.

Inter Rijswijk II, de nummer twee van de ranglijst,  bleef koploper VCN afgelopen voor de tweede keer in dit seizoen de baas. Met 2-3. De week ervoor had hetzelfde VCN nog met 3-1 van Peelpush gewonnen. Zaterdag staan Inter Rijswijk II en Peelpush tegenover elkaar en gezien  de genoemde uitslagen lijkt ons dat Inter Rijswijk de favoriet is. Of ze het ook waar kunnen maken?

Op maandag speelt Sliedrecht II uit tegen Velo in Wateringen. Dat wordt een latertje, ze beginnen pas om 21:15 uur. En daarmee gaat het weekend plus progrogramma dan ten einde.

VCN, VC Voerendaal, VC Krimpen en Zaanstad II zijn speelvrij.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.