Vizier op volleybal

 

VC WIK verliest strijd om plek 10 in 1BD

VoV, 04-11-2019. 6:00 uur. Zaterdag 2 november stond er een spannende wedstrijd op het programma. VC WIK (plaats 10) nam het in sporthal de Reiger op tegen VC Olympia (plaats 11). Na de wijze woorden van Arie en Ronald konden we beginnen aan de wedstrijd.

De eerste set lieten we niet het spel zien waar we op hoopten. VC Olympia had een goede, diepe service en verdedigend vielen er nog te veel ballen bij ons op de grond. VC Olympia wist de set binnen te slepen met 15-25.

De tweede set lieten we zien dat ook wij een goede service hadden. VC Olympia had hier veel moeite mee en hierdoor konden wij lekker in ons spel komen. Er werden veel ballen geblokkeerd en verdedigend hadden we de draad weer opgepakt. Het goede spel resulteerde in een setwinst van 25-14.

De derde set lukte het niet om dit spel vast te houden. VC Olympia wist de ballen aan onze kant goed weg te leggen. Ondanks dat we aan het eind van de set nog terugkwamen door een goede serviceserie, was het VC Olympia die de set binnen sleepte met 21-25.

De vierde set ging het tot de helft van de set gelijk op. De teams waren aan elkaar gewaagd en er werden mooie dingen laten zien. Echter liep VC Olympia op ons uit en konden we dit niet terughalen. De set werd verloren (19-25) en daarmee dus ook de wedstrijd (1-3).

gh @ VoV, verslag van / via Inge van Tilburg, VC Wik. Foto Jan van den Noort