Vizier op volleybal

 

VCN D1 sleept belangrijke punten binnen vs. VollinGo

VoV, 12-02-2024. 5:31 uur. Zaterdag 10 februari stond voor Laudame Financials VCN D1 de wedstrijd tegen VollinGo D1 op het programma, de nummer 10 op de ranglijst. Na het zure verlies tegen Donki Sjot vorige week voelde dit voor het team als een erg belangrijke wedstrijd om te winnen.

De wedstrijd wordt sterk gestart en Laudame Financials VCN DS 1 bouwt een flinke voorsprong op! VollinGo vecht terug en de set wordt flink spannend! De dames uit Capelle trekken op tijd nog een eindsprintje en de set gaat met 27-25 naar VCN.

De tweede set geeft het team van Mark Jansen VollinGo geen kans om in hun spel te komen en gaat ook naar het team uit Capelle. De laatste set gaat het weer heel erg gelijk op en de teams weten het publiek goed te vermaken. Laudame Financials VCN D1 trekt weer op het laatste moment aan het langste eind en wint de set en daarmee de wedstrijd met 25-23.

Belangrijke punten voor Laudame Financials VCN D1! Het is nu tijd voor het team om twee weken op te laden en zich klaar te maken voor de laatste wedstrijden van het seizoen, waarin het een strijd gaat worden om in de top 5 van de Topdivisie te komen.

gh @ VoV, verslag van en foto via de VCN Sponsorcommissie.