VCN Dames 1 neemt koppositie over!

VoV, 11-11-2019. 10:36 uur. Zaterdag 9 november stond een wedstrijd gepland, die zou bepalen wie op nummer 1 kwam te staan. Iets wat niet belangrijk is, als je hoort dat verenigingslid Melany Jansen plotseling is komen te overlijden. Ter nagedachtenis droegen wij deze wedstrijd rouwbanden en zullen wij volgend weekend thuis een minuut stil zijn. Van tevoren kregen wij een kaart van IMS/Voltena, waarin hun medeleven werd getoond, dank hiervoor!

Toch moest om 19:00 uur een wedstrijd gespeeld worden. Iedereen wist wat hij/zij moest doen en dit werd in de kleedkamer nog even extra benadrukt. We waren gretig en er meer dan klaar voor. De eerste twee sets liet dan ook zien waarom wij beide bovenaan staan en liepen gelijk op. Met setstanden van 22-25 en 23-25 bleek dat maar weer. Beide voor Laudame Financials VCN.

De 3e set hadden we twee keer de kans op matchpoint… Laten we het er maar op houden dat het sfeertje in Werkendam leuk genoeg was om nog een set te spelen. De setstand was hier 28-26 voor IMS/Voltena.

In de 4e set lieten we dan ook gelijk zien dat we echt met drie punten naar huis wilden gaan. Het was eindelijk een set waarin we een goede voorsprong wisten te bouwen, die we de hele set niet weg hebben gegeven. We eindigden deze set met 14-25.

Een heerlijke 1-3 overwinning voor Laudame Financials VCN. Met deze punten wisselen IMS/Voltena en Laudame Financials VCN van plek op de ranglijst. We zijn nog niet eens op de helft van het seizoen… Maar toch voelt het prettig.

Volgende week is het de tweede Super Saterday in Oostgaarde. We spelen (LET OP!) om 17:00 uur dit keer, tegen Prima Donna Kaas Huizen!! Tot dan, toch?!