Vizier op volleybal

 

Vera Koenen verlengt bij Sliedrecht Sport D1

VoV, 01-02-2020. 12:48 uur. Huidig trainer-coach Vera Koenen zal ook volgend seizoen (2020-2021) het hoogste damesteam van Sliedrecht Sport onder haar hoede hebben. Koenen tekende in 2018 een contract voor drie seizoenen met de landskampioen, maar elk seizoen beslissen beide partijen over de voortgang daarvan.

“Dat besluit nemen we altijd gezamenlijk en vroeg in het seizoen, zodat er vroegtijdig duidelijkheid is over het komende seizoen voor zowel de trainer, de verdere staf, het team en eventuele potentiële nieuwe speelsters”, aldus Cees Boer, voorzitter van Sliedrecht Sport. “De door Vera ingezette lijn steunen wij volmondig en we hebben er vol vertrouwen in dat Vera volgend seizoen wederom progressie weet te boeken met deze groep.”

Nog niet klaar: “Ik ben nog niet klaar in Sliedrecht en wil heel graag door met dit team om komend seizoen weer onze doelen te behalen”, licht Vera Koenen toe. “Doelstelling is dat we in Europacup meerdere ronden willen presteren. Daarnaast hebben we dit jaar wederom nieuwe aspecten van het teamproces aangepakt. Het is mooi om daarop verder te borduren. In deze groep zijn er nog voldoende stappen te zetten; zowel in het teamproces als in de uitbouw van ons spel.”

gh @ VoV, persbericht en foto van Sliedrecht Sport.