Verlies in eigen huis voor VCN Heren1

VoV, 15-02-2021. 5:33 uur. Afgelopen zaterdag trof ComputerPlan VCN in eigen huis het Talent Team. Dit was de laatste thuiswedstrijd van het reguliere deel van de competitie en wel op de heerlijke tijd van 13.30 uur. De voorbereiding werd opgevrolijkt door beschuit met muisjes voor de geboorte van Joas, de tweede zoon van Tom Feldkamp.  De basis bestond uit Ralph Backer, Lucas Vroom, Matthew Immers, Ferdy van Dijk, Robert Jansen, Tom van Reeuwijk en Rogier van Leeuwen.

In de eerste set kon VCN de gasten overrompelen door sterk te serveren. De pass werd niet goed gebracht aan de zijde van het Talent Team. Dat was anders aan Capelse zijde, onder leiding van Rogier van Leeuwen bracht VCN een prima pass en kon zo uitlopen. De set werd eenvoudig gewonnen met 25-15.

De tweede set waren de rollen omgedraaid. Het Talentteam begon te draaien en vond de servicekracht terug. Ze scoorden veelvuldig over de buitenkanten en VCN had weinig in te brengen, 14-25.

In set 3 werd het erg spannend. Hoog niveau aan beide kanten, maar VCN blonk uit in de slotfase. Het wist net wat meer punten te pakken via enkele blocks van de ingevallen Feldkamp en een aantal goede aanvallen van Ferdy van Dijk: 28-26 winst was het gevolg.

In set 4 draaide het Talentteam soepel en VCN had moeite met het vinden van de aanvallers. Ondanks een kleine opleving aan het einde ging deze set met 21-25 naar de bezoekers.

In set 5 ging het gas open aan de zijde van het Talent Team. Met een sterke service werd VCN vanaf begin af aan onder druk gezet en dit kwam het team niet meer te boven, met 7-15 pakten ze de 5e set en de winst.

Een leuke wedstrijd, helaas niet met het gewenste resultaat. Komende zaterdag treffen we SSS in Barneveld om 16.00 uur. Tot dan!

gh @ VoV, verslag en foto van / via VCN Heren 1.