Vizier op volleybal

 

Verlies Sudosa-Desto tegen Sliedrecht D2

VoV, 03-12-2019. 15:15 uur. Verliezen valt zwaar, deze keer heel zwaar. Als je de laatste 12 sets die je hebt gespeeld (met één uitzondering daar gelaten) verliest met maximaal drie punten verschil, kunt u vast begrijpen dat die 12e set erg zwaar viel.

Op 0-3 achterstand in de eerste set meteen een time-out. Wij begonnen niet scherp. Deze leek te helpen, want er volgende een supermooi kill – block. Helaas was dit toch niet helemaal het geval. Wij keken tegen een 2-7 achterstand aan. Veel misverstanden die makkelijk op te lossen waren. Dit werd dan ook gedaan! Hard werkend voor elk punt kwamen wij weer terug in de wedstrijd. Vanaf 11-11 ging het gelijk op tot 19-19. Toen pakte Sliedrecht toch een kleine voorsprong: 19-22. Weer moesten wij hard werken voor de punten, maar we kwamen terug tot 23-23. Helaas door twee slordige foutjes de eerste set verloren met 25-23. Op naar set 2!

Scherper beginnen, dat was de doelstelling. Maar binnen een korte tijd stond er 2-6 op het scorebord en dit was niet in ons voordeel. Toch door goed spel weer teruggekomen tot 6-6. Vanaf hier ging het de hele set gelijk op. Sliedrecht stond met 19-21 voor, tot er een goede service serie van ons kwam: 24-21. Setpoint! En toch konden wij het niet afmaken. Sliedrecht kwam knap terug en won de set met 24-26. Nu vol gaan voor die 3e (en 4e en 5e) set!

Al snel stonden wij met 2-5 achter. Bij de 11-11 waren wij weer bij. Even gingen we gelijk op, maar bij 19-14 stonden wij met 5 punten voor! En nu door gaan. Toch kwam Sliedrecht door slordige foutjes van ons weer terug tot 22-22. Het werd een hele spannende 3e set. Er werden supermooie rally’s gespeeld en keihard geknokt voor elk punt, maar het mocht niet baten. De 3e set werd verloren met 28-30.

KEIhard balen, maar we gaan door! Zaterdag spelen wij tegen Dros Alterno D2 in Apeldoorn. Wij gaan proberen deze reeks te doorbreken. Voor wie niks te doen heeft: kom ons enthousiast aanmoedigen. Op naar zaterdag!

gh @ VoV, verslag van Suzanne Benninga, Koffievoordeel.nl Sudosa-Desto Dames 1.