Verschrikkeldag voor VC Wik Dames1

VoV, 05-03-2024. 4:55 uur. Afgelopen donderdagavond, 29 februari, mochten we rond de spits afreizen naar Tilburg. Op deze extra dag van het jaar mochten we aantreden tegen de nummer van de competitie. Na de kleedkamers te hebben gevonden in het grote sportcentrum wat net een doolhof leek en de helft van onze teamgenoten de weg naar de zaal gelukkig toch nog terug konden vinden, konden we gaan inspelen.

We wisten de wedstrijd goed te starten en direct met onze service de Tilburgse ploeg onder druk te zetten. Helaas wisten we dit niet vast te houden en verslapten we aan het einde van de set: 25-18.

We moesten het einde van de vorige set goedmaken in de tweede. Na een achterstand, weten we terug te komen en in de bigpoints toe te slaan en de tweede set naar ons toe te trekken: 23-25.

Helaas weten we ons niveau van de afgelopen weken niet te behouden en verliezen we de 3e en 4e set met 25-17 & 25-20. 1 punt mee naar Ammers mee kunnen nemen. Hiermee komen we op een eindstand van 3/4 winstpartijen in super februari en mogen we met trots terugkijken op deze toppers van een wedstrijden.

Aankomende week hebben we voor het eerst sinds lange tijd weer een thuisdag. We nemen het dan op tegen Volley2B.

gh @ VoV, door Mayke den Ouden. VC Wik dames1.  Archieffoto.