Vizier op volleybal

 

Versterking voor Dros-Alterno

VoV, 21-12-2018. 15:57 uur. De selectie van volleybalvereniging Dros-Alterno uit Apeldoorn krijgt er per direct een  ervaren speelster bij. De 25-jarige Marlies Wagendorp zal als onderdeel van haar revalidatieproces binnenkort haar opwachting maken in de hoofdmacht van de eredivisieploeg, die dit seizoen onder leiding staat van hoofdcoach Eric Meijer.

Wagendorp, vorig seizoen nog uitkomend voor het Duitse Rote Raben Vilsbiburg (Duitse Bundesliga), raakte gedurende het seizoen geblesseerd aan haar knie en bleef bij het begin van de nieuwe competitie, na een operatie aan het gekwetste lichaamsdeel, noodgedwongen zonder club.

Met haar komst brengt de in Vaassen woonachtige volleybalster de nodige eredivisie – ervaring en routine mee. Voordat ze namelijk aan haar Duitse avontuur begon speelde Wagendorp voor Sliedrecht Sport, waarmee ze onder andere de nationale beker won.

Daarvoor kwam de 1.93 m. lange speelster uit voor SV Dynamo. Bij Dros- Alterno zal ze op de diagonaal en op de middenpositie gaan spelen. Bij haar komst naar Dros-Alterno geeft Marlies Wagendorp aan er erg naar uit te zien om te kijken hoever ze met dit jonge team dit seizoen kan komen.

gh @ VoV, Persbericht Dros – Alterno. Foto Philip Reichwein.