Video Olhaco vs Oranje Nassau (v)

Betech Olhaco had een zware kluif aan Oranje Nassau, echter waren er wel kansen voor de thuisploeg. De eerste set begon rommelig, veel onnodige fouten aan beide kanten. Serverend deed Oranje Nassau het goed, waardoor de passes niet bij de spelverdeelster van Olhaco aankwamen. Tot frustratie van de speelsters en de coach werd deze set verloren door Olhaco.

En eigenlijk bleef dit een beetje het beeld van de wedstrijd, passend bleek Oranje Nassau beter. Toch wist Olhaco op wilskracht vaak de lange rally te winnen en kwamen er in de 3e en 4e set kansen. Beide keren werd er een ruime achterstand omgebogen in een lichte voorsprong voor de thuisclub. Maar telkens bij de big points kwamen de Hoogeveense dames net iets te kort. Einduitslag 0-4