Video van Olhalco vs Sliedrecht Sport

VoV, 29-11-2017. 6:12 uur. Voor de heren van Olhaco stond een lastige wedstrijd op het programma, namelijk tegen de huidige koploper Sliedrecht. Vorige week verloor Olhaco uit bij Volley Tilburg en dus konden de heren opnieuw rekenen op een zware partij. En dat werd het ook.

In de eerste set speelde de Witte  Olhaco niet eens zo onaardig, maar de gasten waren in het begin scherper. Zo kwamen de mannen uit Sliedrecht al snel op een ruime voorsprong van 14-20. Toch bleef Olhaco punten scoren en wisten ze zelfs deze score weer gelijk te trekken op 22-22.  Het eerste setpunt was nog niet aan de thuisploeg besteed, maar even later, na een time-out van Sliedrecht Sport, wist Sander Kemperman de eerste set via een ace binnen te slepen.

Ondanks de knappe overwinning van die eerste set, moest Olhaco de rest van de wedstrijd toekijken hoe de gasten vervolgens iedere set op ruime voorsprong kwamen. Sliedrecht Sport kwam steeds minder onder druk en konden vrijuit gaan spelen. Hier er daar werden er hele mooie punten gescoord, ook vanaf de thuisploeg.

Maar uiteindelijk wist Sliedrecht Sport makkelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken. In set 2 en 3 bleef het nog spannend met 25-21 en 25-21. In de laatste set was het echter op en kwam de thuisploeg niet verder dan een magere 12 punten. En dus met  Sliedrecht Sport als de terechte winnaar van dit duel.