Videosamenvatting topdivisieduel Sudosa vs. Dynamo H2

VoV, 02-12-2023. 6:30 uur. De videosamenvatting van de doordeweekse inhaalwedstrijd in de Topdivisie A bij de heren, Sudosa-Desto H1 vs. SV Dynamo Apeldoorn H2.

De Apeldoornse ploeg kwam na de eerste set op een 0-1 voorsprong in sets. De mannen van Sudosa-Desto maakten iets te veel fouten en dus moest daar iets aan veranderen.

Ook in de 2e set kwam Sudosa-Desto op achterstand, maar ging het strijden. Halverwege de 2e set draaide de wedstrijd om en vanaf dat moment was de thuisploeg steeds in het voordeel. Zo gingen de 2e, 3e en 4e set alsnog naar de Assenaren en wist het de volle buit te pakken. Eindstand 3-1.

Benieuwd hoe de wedstrijd verder verliep? Onder DEZE LINK staat de samenvatting van MVvolleybal.