Vizier op volleybal

 

VIPS Bardot, min2 en plus1,5

VoV, 01-09-2020. 13:05 uur.  Waar medio mei al verrassend transfernieuws gemeld kon worden m.b.t. de komst van Hans Korpershoek naar Vips Bardot Heren1, is er nu nog meer te melden.

Eerst maar even het ‘slechte’ nieuws: Twee steunpilaren van de afgelopen jaren – Chris van Dijken en Pieter Cnossen – hebben besloten het heren vlaggenschip te verlaten en zich met volle inzet en passie te storten op een nieuw project; het lijfsbehoud van Vips Bardot Heren2 in de promotieklasse volgend seizoen. Wij willen Chris en Pieter enorm bedanken voor hun bijdrage de afgelopen jaren en wensen hun en hun teamgenoten veel succes met deze missie! Wij zullen jullie missen ….. in de app, in het veld, onder de douche, in de auto, maar vooral in de kantine!

Dan het goede nieuws: naast de komst van Hans Korpershoek, heet Vips Bardot H1 nog een icoon van het Twentse volleybal welkom …… Geen ingewikkelde huurovereenkomst, geen complexe salarisonderhandelingen, geen louche zaakwaarnemers waarmee nog ‘afgetikt’ dient te worden …. NEE! …… Gedurende diverse potjes campingvolleybal in Weerselo met de heren Heupers en Reinders en kids, werd deze zomer de basis gelegd voor zijn komst naar Vips Bardot H1. Niet alle thuiswedstrijden en trainingen zal hij aanwezig kunnen zijn i.v.m. zijn werk buiten de Nederlandse grenzen ….. maar het doet ons veel plezier om Dhr. Lee Horsey (nr. 3 op de foto) welkom te heten bij Vips Bardot H1!

Naast zijn verbale en kantine kwaliteiten staat hij natuurlijk veel meer bekend om zijn all round volleybal kwaliteiten. Blokkeren, aanvallen, verdedigen, passen, serveren, spelverdelen …. Hij kan het allemaal! Een zeer, zeer welkome aanvulling dus, aangezien het team uit slechts negen man bestond met een relatief hoge gemiddelde leeftijd. Het blessure spook ligt dan toch altijd net iets meer en eerder op de loer. Dit maakt de komst van Lee alleen maar nog veel meer welkom.

Waar met de komst van Hans het aantal 40-‘ers verhoogd werd, is de balans met de 40+’ers nu weer iets meer terug in het team, hoewel ze nog steeds licht ondervertegenwoordigd zijn.

Verdere spectaculaire transfers voor Vips Bardot H1 worden niet meer verwacht hoewel je het natuurlijk nooit weet zolang de transferwindow open staat ….

gh @ VoV, bron en foto Frank Oort, Vips Bardot.