Vizier op volleybal

 

VIVES D1 klaar om te schitteren in Eerste Divisie B

VoV, 04-09-2023. 5:24 uur. Na een succesvol seizoen met het kampioenschap als kers op de taart, is Departyshop.nl VIVES D1 vol enthousiasme begonnen aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het team staat te popelen om te schitteren in de Eerste Divisie B poule, opnieuw onder de leiding van de coaches Michael van den Brink en Peter-Paul Everaert.

De ploeg verwelkomt met trots enkele nieuwe gezichten die de rangen komen versterken. Één daarvan is geen onbekende voor de fans: Manon Tjon-Aman, voorheen actief bij VV Utrecht, sluit zich aan bij Departyshop.nl VIVES D1. Ze zal nu het team komen versterken met haar enorme power en lengte aan het net.

Een andere nieuwkomer is Anouk Tekelenburg, die het afgelopen seizoen speelde voor VCV Veenendaal. Ondanks behorend tot de categorie ‘mini’s’ van het team, komt ze met haar sprongkracht als een van de hoogste boven het net. Op de spelverdeelsterpositie voegt Seline van den Oever zich toe aan het team. Met haar ervaring bij VC Spaarnestad en haar snelle spel voegt ze een mooie aanvulling toe aan het team.

En tot slot, na een lange tijd, is de middenpositie weer compleet met de komst van Sterre Hilhorst, afkomstig van USV Protos, en de officiële toevoeging van Inge Bakker, die het team eerder al een half seizoen versterkte. Met hun sterke blokkeringen en inzet, is het team nu op volle sterkte.

Hoewel we afscheid hebben moeten nemen van enkele gewaardeerde speelsters, namelijk Fenna van Gaal, Eline Duurkoop en Kim van Engelen, zijn we ervan overtuigd dat deze nieuwe aanwinsten bijdragen aan een nieuw succesvol seizoen voor Departyshop.nl VIVES D1.

Het team is vastberaden en gemotiveerd om een indrukwekkende prestatie neer te zetten in de Eerste Divisie. Departyshop.nl VIVES D1 kijkt er reikhalzend naar uit om weer voor volle tribunes te spelen in de IJsselhal.

gh @ VoV, bron PR – commissie VIVES. Foto Robbert Thoen.