Vizier op volleybal

 

VIVES Heren1 kent offday tegen Rijswijk

VoV, 23-01-2023. 6:12 uur. Nadat vorige week met een gehavende selectie een eenvoudige overwinning werd behaald tegen Donki Sjot, reisde VIVES vol zelfvertrouwen en met een bijna fitte selectie af naar Rijswijk.

Sjoerd Hoogendoorn was weer fit genoeg om te beginnen, alleen Alec Murk zat thuis nog in de lappenmand. Coach Kasper gaf de voorkeur aan de volgende namen: Sjoerd Hoogendoorn op dia, Joël van der Schans als spelverdeler, Niels Bakker en Addie van der Veen op midden, Mitchel van Kesteren en Jacco Hoogendoorn op buiten, en Jordy Streng als libero.

Over het wedstrijdverloop kunnen we kort zijn, VIVES heeft geen moment in de wedstrijd gezeten en werd op alle facetten van het spel afgetroefd. Rijswijk was serverend en verdedigend sterk, waarbij de IJsselsteiners juist daar steken lieten vallen. Zo was de wedstrijd na iets meer dan een uur voorbij, en keek VIVES verbouwereerd naar het scorebord waar de cijfers (25-17, 25-16 en 25-19) geen twijfel lieten over de uitslag.

In ieder geval staat VIVES weer met beide benen op de grond, en kan het zich gelukkig aankomende zaterdag al revancheren tegen Compaen. We zien jullie graag in de IJsselhal om 19:45 uur!

gh @ VoV, verslag door Joël van der  Schans, VIVES.