Vizier op volleybal

 

VoCACA D1 verliest van Cpaarnectad

VoV, 25-01-2023. 6:05 uur. Zaterdag 21 januari reisden we naar Haarlem voor onze tweede wedstrijd van het jaar; tegen Spaarnestad D1! Na een lange reis stonden we dan eindelijk op het veld, waar wij overigens op een groot scherm werden aangekondigd als VoCaCa. Nou, dit tekende dan ook de wedstrijd, want goed spelen deden we niet.

De eerste twee sets hebben wij verloren, met 25-21 en 25-22. Dit heeft meerdere redenen gehad. Waar Spaarnestad alle ballen van de grond haalden, was onze verdediging niet heel sterk. Daarbij lukte het ons niet om ballen af te maken en te scoren. De pit zat er bij ons dus niet echt in.

In de derde set wisten we dit om te draaien, het lukte weer om er wat enthousiasme in te gooien en weer mooie ballen te scoren. Deze set wonnen we dan ook met 25-19. Dit was dus een geweldige kans om er een 5-setter van te maken!

Helaas deden we dat niet, de vierde set vielen we weer terug in de sfeer en acties van de eerste twee sets. Dus met het verlies van deze laatste set (25-21) heeft Spaarnestad 3 punten thuisgehouden en zijn wij met lege handen naar huis gegaan.

Maar aankomende zaterdag (28 januari) een nieuwe kans in onze eigen paarse hal tegen VCN D1 om 17:00! Het is deze zaterdag Super Saturday, dus kom vooral kijken!! En als afsluiter na de wedstrijden hebben we een VoCASA feest!!! Met het thema Madagascar. Hopelijk zien we jullie daar! #HUPPAARSđź’ś

gh @ VoV, verslag van en foto via Yinthe Baksteen, VoCASA Dames 1