Vizier op volleybal

 

Monsterlijke setscore van Sudosa-Desto D2

 

VoV, 25-01-2023. 6:15 uur. De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar stond op de planning tegen Dynamo Tubbergen D1. Wij hadden een goede trainingsweek en voorbereiding achter de rug. Ook stond onze Femke sinds haar knieblessure en operatie weer terug in het veld. Zaterdag 21 januari 2023 waren wij klaar voor de strijd tegen de meiden uit Tubbergen.

Om 13:10 uur klonk het fluitsignaal van de scheidsrechter. Het was een spannende eerste set. Het ging namelijk erg gelijk op. Uiteindelijk is het de goede kant op gevallen voor ons en hebben wij de eerste set naar ons toe kunnen trekken met 25-22.

We maakten ons klaar voor de tweede set. Met volle concentratie begonnen we. Al gauw kwamen we op een flinke voorsprong en serveerde Ellen maar liefst 16 keer achter elkaar goed. Door alert te blijven hadden wij een voorsprong te pakken van 19-2. Susan was erg op dreef en had vele blocks gepakt. We hebben veel mooie dingen laten zien. Ook heeft onze Fleur haar voetbaltalenten mogen showen. De set werd afgesloten met 25-4.

En door naar de derde set. Na een set waarin alles soepel verliep, moesten wij ons herpakken. Het werd een spannende set waarin wij ons niet stabiel wisten te houden. Door meer fouten aan eigen kant hebben wij de set net verloren met 22-25.

Uiteindelijk kwam de vierde set eraan. Wij hadden er veel vertrouwen in om onze fouten eruit te halen. Door meer na te denken hebben wij laten zien dat we het konden. We sluiten de set en daarmee ook de wedstrijd af met 25-15.

Volgende week spelen wij een uitwedstrijd tegen Sneek D2. Zien we jullie om 16.00 uur in de Sneker sporthal om ons aan te moedigen?

gh @ VoV. Verslag van Lieke Streutker, Sudosa-Desto Dames2. Foto Jan van den Noort.