VoCASA in uurtje klaar met VCN D2 (0-3)

VoV, 13-02-2022. 10:15 uur. Na de 3-1 winst van vorige week wilde VoCASA Dames 1 graag wéér de winst binnen slepen. Deze zaterdag stond VCN Dames 2 uit Capelle aan den IJssel op het programma. De eerste keer (thuis) wonnen we 3-1 van dit team, maar dat leek alweer een eeuwigheid geleden door de lockdown. Het zonnetje scheen eindelijk weer en met goede muziek in de auto’s reden we naar Capelle. Alhoewel, Capelle, dat ging maar net goed, want we zaten met twee auto’s bijna in Geldermalsen 😅. Foutje, kan gebeuren, navigatie invoeren is ook moeilijk, toch Nik? 🤪

Het was een snelle wedstrijd (duur: uurtje) waarin we prima hebben gespeeld en met 0-3 hebben gewonnen. In de eerste set zijn we met een 0-3 voorsprong door Marloes’ servicereeks gestart. De set hebben we uiteindelijk gewonnen met 23-25.

We wisselden het spel af met een prima pass in het achterveld, een aantal goede aanvallen en oplos ballen aan het net, wat chaotischer spel tussendoor en goede aanvallen op de pipe van Sanne. We hebben best veel eigen fouten gemaakt en hadden wat netter kunnen spelen. Maud werd veel opgezocht in de pass, maar bracht veel goede passjes. Beter voor ons dus, dat ze veel werd opgezocht in de pass! De tweede set wonnen we met 20-25. De derde set zijn we ingegaan met een 9-6 en 11-9 achterstand, maar uiteindelijk hebben we ook deze set binnengesleept met 20-25.

We vonden de sfeer in en buiten het veld vorige week wel wat meer aanwezig. Logisch, want toen speelden we thuis met uiteraard het leukste publiek, DJ en courtcrew 😇. Dus, tot snel?! Want, volgende week spelen we weer thuis! 17:00 uur in de mooiste hal van Nimma tegen VollinGo Dames 1! Zien we jullie dan? Tot zaterdag! #huppaars💜

gh @ VoV, verslag van en foto via Lotte van Hal, VoCASA Dames 1.