Vizier op volleybal

 

Volgende week duidelijkheid over P/D

VoV, 27-03-2020. 16:46 uur. De Nevobo is momenteel de laatste details aan het uitwerken voor het aanpassen van de promotie/degradatie voorwaarden richting het nieuwe volleybalseizoen 2020-2021. In de loop van volgende week worden deze voorwaarden gecommuniceerd.

Red. VoV: Als dat dan maar niet op woensdag gaat gebeuren, want dan wordt het wel een stuk minder geloofwaardig! Vanwege de datum, maar dat had u allang door!

Op 18 maart maakte de Nevobo bekend alle competities van Topdivisie en lager te stoppen, vanwege de maatschappelijke gevolgen van het coronavirus. Op 22 maart volgde het nieuws dat ook de Eredivisie per direct werd stilgelegd.

Door het stopzetten van de competities lopende het seizoen, worden er geen kampioenen aangewezen. Om tot zo eerlijk mogelijke competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021 te komen, vroeg de Nevobo aan haar achterban om mee te denken over de p/d regeling.

De duizenden reacties die binnenkwamen zijn verzameld en geïnventariseerd en worden meegenomen in het beslissingsproces. Volgende week volgt hierover dus definitief uitsluitsel.

gh @ VoV, bron Nevobo.