Vizier op volleybal

 

Volley Meerkerk’95 D1 zoekt een enthousiaste trainer!

VoV, 02-02-2024. 10:02 uur. Wij trainen 2x per week (maandag en donderdag) en komen uit in de Eerste Divisie. Ons team is een combinatie van ervaren meiden en jonge talenten. Plezier staat bij ons voorop en uiteraard willen we het beste uit onszelf en het team halen en zo goed mogelijk presteren. Daar werken we dan ook hard voor! We draaien nu een aantal jaar mee in de Eerste Divisie, helaas lukt het dit jaar niet om bij de top 3 te eindigen maar dat is wel altijd ons doel!

Sterke punten: Positief, empathisch, goed reflectievermogen, tactisch sterk

We zoeken een trainer die samen met ons hard wil werken om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en zo min mogelijk punten cadeau te geven. We hebben iemand nodig die tactisch sterk is en ons op een positieve manier coacht. Uiteraard zijn we niet van glas en kunnen we best tegen een kritische noot. We vinden het leuk om nieuwe dingen te leren en om onze volleybal skills te verbeteren. Zo worden we individueel betere volleybalsters, maar ook ons niveau als team willen we naar een hoger level tillen!

Oh en we zijn ook nog eens een heel leuk team! Het is niet voor niets dat onze laatste 3 trainers allen 3 tot 4 jaar aan het roer van dames 1 hebben gestaan. Onze fans zijn op thuisdagen in groten getale aanwezig en zijn een enorme support voor ons! Ze geven de wedstrijden dan ook extra sfeer.

Lees je dit en denk je; ik ben heel benieuwd geworden naar dit leuke team en zou graag eens willen kennismaken, dan nodigen wij jou graag uit voor een proeftraining!

gh @VoV, bericht van Volley Meerkerk ’95 via Ramona Overdijk. Foto idem.