Volley Tilburg D1 erop en erover in Gouda

VoV, 07-10-2018. 14:52 uur.  Sporthal de Zebra was zaterdag 6 oktober de locatie voor de allereerste uitwedstrijd van Volley Tilburg dames 1 van dit seizoen. VollinGo was hier de tegenstander.

Op papier beloofde dit een spannende wedstrijd te worden met twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. In de eerste set leek dit ook werkelijkheid te worden, echter na 16-16 gaf de ploeg van Johan van Vliet gas bij en ging de set met 18-25  naar Volley Tilburg.

Onder aanvoering van uitblinkster Femke Severijns gingen ook de daaropvolgende sets naar de Tilburgse formatie. Met veel servicedruk, goede blokkering en veel serveer- en aanvalsgeweld werden er vijf verdiende punten bijgeschreven.

Set 2, 3 en 4 gingen met respectievelijk 20-25, 19-25 en 15-25 naar de gasten! Al met al een collectieve overwinning, die smaakt naar meer!

Volgende week is daarvoor alweer de volgende mogelijkheid, dan speelt Volley Tilburg thuis in het T-Kwadraat tegen koploper Olympia, dat team zit momenteel in een flow en het team van Johan van Vliet is dus gewaarschuwd!