Vizier op volleybal

 

Voltena winnend uit de strijd vs SV Dynamo

VoV, 02-12-2019. 5:22 uur. Na een wedstrijd-loos weekend in de topdivisie speelde IMS/Voltena dames 1 afgelopen zaterdag een zenuwslopende pot tegen SV Dynamo Apeldoorn Dames 1.

IMS/Voltena start deze wedstrijd sterk spelend en zet met een krachtige service de tegenstanders onder druk. Een vliegende start maakt het al snel via 25-21 en 25-20 2-0 in sets voor de meiden van IMS/Voltena. Maar waar iedereen dacht dat het thuisspelende team uit Werkendam de lijn door zou trekken had het nog even mis…

In het begin van de derde set kantelt namelijk het spel. SV Dynamo gooit het over een andere boeg, waar IMS/Voltena even geen antwoord op weet. Daarmee werkt de uitploeg langzaamaan een achterstand weg (21-25, 20-25) en bleek de wedstrijd nog lang niet gewonnen. Een vijfde set was nodig om het thuisspelend IMS/Voltena als winnaar (15-12) van de wedstrijd te bekronen.

Het leek na de eerste twee sets dus een vlot gespeelde wedstijd, maar ook deze zaterdag blijkt weer dat tot het laatste punt nog niks is beslist.

Met deze wijze les op zak staat volgende week zaterdag weer een enorm leuke uitwedstrijd gepland tegen…. Sliedrecht Sport dames 2! Een heuse derby tegen een zeer bekend team! Kortom, een wedstrijd die om de hoek wordt gespeeld, dus kom allen kijken! De meiden van IMS/Voltena zijn gebrand om de winst te pakken waarbij alle aanmoediging altijd welkom is! Dus, tot ziens op zaterdag 7 december om 17.15 uur in de sporthal De Basis in Sliedrecht!

gh @ VoV, door Maxime van Ass, foto Ron Dekker: Coach Johan van Vliet spreekt tijdens een time-out.