Vizier op volleybal

 

Voorbereidingstoernooi Vovem op 15-09-18

VoV, 16-05-2018.  6:25 uur. Op 15 september 2018 organiseert Vovem ’90 (Emmeloord – 3e divisie) haar jaarlijkse dames voorbereidingstoernooi. Het afgelopen jaar bestond het toernooi nog uit vier teams. De komende editie zal deze bestaan uit negen teams. Het toernooi is bedoeld als voorbereiding op het nieuwe seizoen voor 2e en top 3e divisie.

In een mooie nieuwe hal met dito vloer zal het toernooi voor alle teams bestaan uit vier wedstrijden van elk drie sets (waarbij de derde set tot vijftien punten zal gaan). Na twee wedstrijden (in de plaatsingsronde) zullen de nummers 1 tegen elkaar strijden (in de klasseringsronde), datzelfde geldt dan ook voor de nummers twee en drie. Tijdens het toernooi zullen de Nevobo regels gelden. Er wordt gebruik gemaakt van negen Nevobo scheidsrechters, die uiteraard ook in voorbereiding zijn op het nieuwe seizoen.

De kosten bedragen € 50,-. Hiervoor zal ook een lichte lunch aangeboden worden aan de deelnemende teams en scheidsrechters. Voor meer informatie kan uitsluitend contact worden opgenomen met

René Smit, tel 06 – 55 55 75 35 of via email vovem-tc@hotmail.com.

gh @ VoV, Persbericht Vovem 90.  Foto Reina Halman Fotografie