Vizier op volleybal

 

Voorsterslag/ VC Zwolle H1 verwelkomt nieuwe trainer/coach

VoV, 22-06-2024. 4:32 uur. Voorsterslag/ VC Zwolle H1, uitkomend in de 1e divisie A, verwelkomt Jheffry Albertoe als nieuwe trainer/coach. Albertoe brengt een schat aan ervaring, kennis en enthousiasme mee naar het gezamenlijke eerste herenteam van volleybalverenigingen vv Voorsterslag en VC Zwolle.

Albertoe speelde eerder zelf onder andere in het nationale team van Curaçao, het Nederlands militair team en bij diverse clubs als Capelle, Pollux, Lycurgus, Sudosa en Olhaco. Als trainer/coach heeft hij onder andere de dames van ON en Olympia en de heren van Olhaco en Sudosa-Desto onder zijn hoede gehad.

Onder de leiding van Albertoe wordt verwacht dat de spelers van Voorsterslag/VC Zwolle H1 zich als team en als individu zullen ontwikkelen en dat zij een leerzaam en fanatiek seizoen tegemoet gaan.

De besturen van vv Voorsterslag en VC Zwolle heten Abertoe van harte welkom en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking. Zij hopen dat met de komst van Abertoe een boost gegeven wordt aan het herenvolleybal in Zwolle

gh @ VoV. Bron persbericht Voorsterslag/ VC Zwolle via Sanne Verweij, bestuurslid communicatie.