Vizier op volleybal

 

Vrivo timmert aan de weg

Vrivo, opgericht op 1 januari 1962, heeft sportcentrum “De Stamper” in Vriezenveen als thuishal en is al bijna 50 jaar erg ambitieus. Dat blijkt ook weer bij het opmaken van de balans voor het nieuwe seizoen. Het aantal teams is met drie gegroeid, in 2011-2012 zal de club met totaal 18 teams in de Nevobo competitie uitkomen. Verder neemt nog een aantal recreanten teams deel aan de competitie in Almelo. Vrivo besteed veel aandacht aan het jeugdvolleybal.

In de voorbereiding op het seizoen 2011 – 2012 organiseren ze daarom ook weer op de zaterdagen 10 en 17 september toernooien voor de junioren en mini’s. Op de 10de is de A, B en C jeugd, uitkomend in de 1ste, 2de en 3de klasse aan de beurt, het weekend daarna komen de mini’s aan bod. Spelend volgens het CMV systeem van niveau 2 t/m 6.  Voor de A, B en C jeugd kost de inschrijving € 25,00 per team. Bij de mini’s is dat de helft. Voor beide zaterdagen zijn er nog enige plaatsen beschikbaar. De toernooien staan bekend om hun goede organisatie en de sportieve sfeer.  Indien u nog wilt inschrijven kan dat via toernooivrivo@gmail.com

Op zaterdag 17 september speelt Vrivo heren 1 een vierkamp in “de Stamper” ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.  Hieraan wordt deelgenomen door Vonk uit Coevorden, DeVoKo Denekamp en Kangeroe uit Hardenberg.  

Vrivo viert in 2012 haar 50-jarig bestaan en de vereniging zal deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij  laten gaan. Nadere bijzonderheden inzake de feestelijkheden zullen t.z.t. bekend worden gemaakt.