Vizier op volleybal

 

Webton kijkt omhoog

VoV, 28-11-2019. 6:15 uur.  Dat omhoogkijken slaat op de stand in de Topdivisie. Nadat aan het begin van de competitie een aantal topploegen in uitwedstrijden werd getroffen en het team ingespeeld moest raken om een aantal blessures op te vangen zijn de resultaten van de afgelopen wedstrijden goed te noemen.

En aanstaande zaterdag zal het team van trainer Jordan Weggelaar er alles aan doen om de ongeslagen thuis-status te handhaven. Daar zijn mogelijkheden voor. Tegenstander Dynamo Apeldoorn staat één plek onder Webton en het thuisvoordeel in Veldwijk zal zeker ook weer mee- spelen.

En van die ongeslagen status is het Hengelose publiek mede onderdeel. Altijd kritisch, maar ook als dat vaak wat afstandelijk lijkt, meelevend. Namens alle spelers en de staf daarvoor hartelijk dank. Tot aanstaande zaterdag! Aanvang 19.00 uur, sporthal Veldwijk, toegang gratis en natuurlijk ook weer onze inmiddels populaire verloting!

gh @ VoV. Persbericht en poster Webton.

P.S. Op verzoek van een aantal trouwe fans: kunnen we nog eens een keer dat geweldige Amerikaanse filmpje over Webton bekijken? Met die man met die fantastische stem? Nou, open de bijlage, boxen op max en genieten! Bij deze.