Vizier op volleybal

 

Webton laat Cito bij revanche puntloos

VoV, 11-02-2018. 13:15 uur. Webton Hengelo behaalde afgelopen zaterdag weer drie punten. “Ik denk dat je kan stellen dat we 2018 aardig zijn begonnen met 11 punten uit 5 wedstrijden.” Zegt Frank van den Noort over de behaalde resultaten van Webton in het nieuwe jaar.

“Zo begonnen we gisteren in een matige 1e set met wat slordigheden. Een aantal foutieve services zorgden ervoor dat Cito te gemakkelijk door een aantal rotaties heen kwam. Nadat we dit beter onder controle kregen hebben we de kansen die hierop volgden in rally situaties wat beter en netter uit weten te spelen. Op 24-22 serveerde Cito nog een ace via de netrand, maar na een time out werd er een solide side out gespeeld om de set te beslissen op de setstand van 25-23.

Set 2 en 3 werden wat netter gespeeld dan set 1. Voldoende niveau werd er behaald om Cito geen set te gunnen. Waar Cito in de thuiswedstrijd van ons, nog met 3-0 van ons wist te winnen in een wedstrijd waarin wij te weinig niveau wisten te halen was dat vandaag omgekeerd. Waar Webton een degelijke wedstrijd speelde was Cito niet int staat het Webton lastig te maken. Set 2 werd gewonnen met 25-22 en set 3 werd gewonnen met 25-20.

gh @ Vizier op Volleybal. Verslag Frank van den Noort. Archieffoto Jan van den Noort.