Zakelijke 0-3 zege van VCN bij Taurus

VoV, 11-02-2018. 12:54uur. Afgelopen zaterdag gingen de dames van Laudame Financials VCN naar Houten om het op te nemen tegen de nummer laatst van de Topdivisie, Oskam Taurus. VCN werd weer versterkt met Rosa van Agteren en Anouk van Egmond van VCN Dames 2. Laudame Financials VCN Dames 1 kreeg de opdracht om hun eigen spel te gaan spelen en de foutenlast laag te houden.

De eerste set werd er begonnen met Dagmar Baars, Dominique van der Lee, Tessa de Boer, Marjolein Verhaaf, Anne Swart, Maureen Weernekers en libero Bjorna Gras. Dagmar Baars begon meteen met een goede service – serie waardoor het eerste gat in de set al geslagen was. Laudame Financials VCN Dames 1 hebben zich aan de opdracht gehouden waardoor de voorsprong steeds groter werd. Ook werd er nog wat gewisseld aan de kant van VCN zodat iedereen aan spelen toe kwam. De eerste set werd gewonnen met 17-25.

De tweede set begon wat rommelig en bij een 4-1 achterstand bleek dat er aan de kant van VCN een verkeerde speelster in het veld stond, dus VCN moest weer terug naar 0 en met de juiste opstelling in het veld staan. Gelukkig was er genoeg vertrouwen bij Laudame Financials VCN en werd de achterstand alweer snel ingehaald. Ook de tweede set werd gewonnen, nu met 20-25. De dames van Capelle aan den IJssel bleven geconcentreerd om ook die derde set meteen te pakken. Aan de kant werd er vrolijk mee gezongen en gedanst met de muziek, dus er was een goede sfeer bij VCN. De derde zet werd ook gemakkelijk gewonnen met 17-25!

Een zakelijke 0-3 overwinning voor Laudame Financials VCN en dus weer drie punten mee naar Capelle aan den IJssel. Dit was al de 5e wedstrijd op rij die gewonnen werd door VCN! Volgende week spelen de dames tegen Veracles Dames 1 om 19.30 uur in Groningen!

gh @ VoV, verslag via Maureen Weernekers, VCN dames 1.