Vizier op volleybal

 

Webton moest week lang op dieet

VoV, 11-10-2019. 5:55 uur. Afgelopen zaterdag speelden de mannen van Webton hun eerste thuiswedstrijd. De punten bleven in Hengelo. Met een afgetekende 3-0 keerden de mannen van Peelpush huiswaarts. Het spel van Webton was aanzienlijk beter dan de twee uitwedstrijden die zij speelden. Prima servedruk met afwisselend sterk aanvalsspel leidde tot een degelijke pot voor de mannen oet Hengelooo. Voeg daar een legio aan blokpunten aan toe en men kon voldaan richting kantine, waar het nog enige tijd onrustig bleef.

De kantine werd omgebouwd in een tropische setting en de jungle party kon van start. MC Lex vond het feestje wel een beetje tam en nam het heft in eigen hand. Plaatjes aanvragen viel niet in goede aarde bij de huis-DJ van Webton, dus zocht Lex een andere manier. Achterlijk door de microfoon blèren deed echter wonderen, waardoor er aardig wat sfeer in de tent ontstond.

Aanstaande zaterdag reizen de mannen af naar Groningen. Om alvast in de sfeer van de apenstaart generatie te komen werden we op een dieet gezet. Van de coach mocht er deze week alleen maar studentenhaver, broodjes bapao, instant noodles en premium pilsener worden genuttigd. De jonge goden uit het Noorden hebben twee wedstrijden gespeeld en hieruit zes punten verzameld. De statistieken vertellen ons dat ze twee sterke potjes hebben gespeeld.

Gelukkig hebben wij Mr. Slaghekke om ons tactisch spel op de goden aan te passen. Daarnaast hebben wij Seyed, die aankomende zaterdag voor een spectaculaire verrassing gaat zorgen. Wat dit precies is, moet hij nog “ovena” denken.

De mannen zullen vol goede moed afreizen maar zijn toch ook voorbereid op een worst kaas scenario. Desalniettemin zijn zij gebrand om alle punten mee terug te nemen naar Hengelo. Als de mannen het niveau van afgelopen zaterdag in hun sporttasje stoppen beloofd dit een leuke pot te worden. Komt dus allemaal dit spektakel aanschouwen. Rest ons nog één ding te roepen; Veracles VO.

gh @ VoV, voorbeschouwing van Mark Koning, Webton. Foto Jan van den Noort.