Vizier op volleybal

 

Webton voegt 2 talenten toe aan selectie

VoV, 09-05-2020. 5:30 uur. Webton Hengelo blijft haar team, dat uitkomt in de Topdivisie, verjongen. Opnieuw worden twee jonge Twentse toptalenten definitief aan de selectie toegevoegd. Nadat eerder Tom Slaghekke, Bas Oude Alink en Morris Koetse kozen voor het Hengelose team komen nu ook Sven Duwe ( 20, foto boven) en Wouter Liefaard (18) deel uit maken van de selectie van trainer Rinke Olthof.

Sven Duwe ( passer/loper) kwam eerder al uit voor het tweede team van Webton in de derde divisie, maar maakt nu dus de overstap naar het eerste. Ook Wouter Liefaard ( spelverdeler) trainde al eerder mee met de selectie van Webton, speelde ook al enkele wedstrijden mee in de Topdivisie maar kwam het afgelopen seizoen ook uit voor het Enschedese Twente ’05 in de derde divisie, de club waarmee Webton een samenwerkingsverband heeft.

Naast de komst van deze Twentse regionale talenten is het bestuur van Webton nog in gesprek met een aantal ervaren spelers, die gewend zijn om op eredivisie-niveau te spelen.

gh @ VoV, bron en foto’s persbericht Stg. Top Volley Webton.