Weer kansloos verlies Eurosped

VoV, 26-03-2018. 6:16 uur. Voor de tweede week op rij leed Eurosped uit Vroomshoop een 0-3 nederlaag.  En opnieuw met forse setverschillen. Het bezoekende Coolen Alterno uit Apeldoorn was in de tweede en derde set oppermachtig en besliste beide sets met 14-25 voor zich. In de eerste set waren de teams aan elkaar gewaagd en ging de winst nipt met 23-25 naar de bezoekers.

Op serve en blokkering had Alterno een voordeel van totaal 10 punten (8 om 18) en in de foutenlast scoorden ze 15 punten minder voor Eurosped dan ze ervan terug kregen (28 om 13). Dat de Eurosped aanval een puntje meer scoorde is dan maar een hele kleine pleister op een hele grote wonde en brengt geen voordeel.

Bij Eurosped werd Carmen Oude Luttikhuis met 12 punten topscorer. Bo Duteweert maakte er 11. Bij Alterno was Iris Scholten met 10 punten de meest scorende speelster.