Vizier op volleybal

 

Weer verlies voor Sudosa-Desto in de play-offs

VoV, 07-03-2023. 3:51 uur. Op zondag 5 maart stond de wedstrijd tegen Apollo 8 op het programma. Na een lekkere pasta te hebben gegeten, die was georganiseerd door Apollo 8, begonnen de dames van Visser Assen/Sudosa-Desto aan de voorbespreking. Het team van Apollo 8 was niet compleet, dus ook deze wedstrijd waren er weer kansen om punten te pakken.

Om 14:30 uur klonk het eerste fluitsignaal. Vandaag begon Romee Veenstra in de basis, samen met Danique Aardema, Paula Boonstra, Manon Torenbeek, Eline Mosselaar, Lisa Boer en Danique Hamming.

De hele set liep de stand gelijk op. Aan het eind van de set liet Visser Assen/Sudosa-Desto het lopen en won Apollo 8 de eerste set nipt met 25-23. Dit smaakte naar meer! Op naar set 2.

De tweede set begon Visser Assen/Sudosa-Desto minder scherp, maar ze kwamen ook goed terug. Met een dubbele wissel kwamen Beau de Vries en Cindy Zandstra binnen de lijnen en zij vielen uitstekend in. Na een serviceserie tegen te hebben gehad, stond Visser Assen/Sudosa-Desto 5 punten achter. Dit was moeilijk bij te trekken en zo werd ook deze set gewonnen door Apollo 8 met 25-19.

De derde set werkte de ploeg uit Assen hard voor elkaar, maar lieten zij toch nog cruciale steken vallen, waardoor ze niet dicht in de buurt kwam van Apollo 8. Aan het eind van set 3 had Suzanne Benninga nog een goede serve serie. Maar helaas was dit niet genoeg om de set binnen te halen. De wedstrijd werd verloren met 3-0 van Apollo 8.

De dames uit Assen hebben beter niveau laten zien dan afgelopen wedstrijden, maar het was niet genoeg om punten mee naar huis te nemen. Visser Assen/Sudosa-Desto heeft aankomende woensdag weer de kans om het eigen niveau te halen. Ze spelen dan tegen Sliedrecht Sport om 20:00 uur in Sporthal Olympus in Assen. Kom ons aanmoedigen.

gh @ VoV, verslag van Annelien Alons, PR-eredivisie Sudosa-Desto D1. Foto Erwin Pranger.