Wessel Keemink uitgeschakeld in CEV Cup

VoV, 28-02-2018. 6:18 uur. Bij de mannen in de CEV  Cup had Lindemans Aalst van spelverdeler Wessel Keemink een 3-0 of 3-1 zege nodig om een golden set af te dwingen tegen Ziraat Bankasi Ankara, vanwege de 3-1 nederlaag uit.

Dat lukte niet, de ploeg van Wessel Keemink won nog wel de eerste set met 25-18, maar miste in de tweede in de finale de 2-0 voorsprong, toen op 28-28 Bankasi de zege met 28-30 naar zich toetrok. De volgende twee sets gingen met 19-25 naar de bezoekers uit Ankara.

Wessel Keemink scoorde 5 punten, zijn ploeggenoot Gert van Walle maakte er 25 en werd daarmee topscorer. Opslag en blok gingen met 11/17 naar Ankara, ook maakten ze minder punten voor de tegenstander (27/22). Aalst had de betere aanvallende scores met 58/54.