Wevo hamstert bij de Jumbo!

VoV, 15-10-2018. 16:31 uur. Jumbo? Ik kom nooit bij de Jumbo….  Nou, wij zaterdagmiddag wel, en nog wel in Epe! Daar mochten we om 16:30 uur aantreden tegen de dames van Jumbo van Andel / Ormi…. De herenwedstrijd voorafgaand aan ons begin tijdstip liep nogal uit, waardoor we bijna een half uur later pas aan de wedstrijd konden beginnen.

Jumbo van Andel / Ormi is een onbekende tegenstander voor ons en we hadden in de eerste set te veel tijd nodig om ons daar op in te stellen en met 25-18 stonden we al vlot met 1:0 achter. Set 2 liep al beter, maar een dip zorgde voor spanning in de eindfase. Gelukkig waren we boven de twintig alert en kwamen met 23-25 gelijk (1-1).

In de derde set bleef de Jumbo-ploeg weer goed partij bieden maar werd de wedstrijd even tijdelijk gestaakt! De 2e scheidsrechter, de heer Van Mechelen voelde zich in de benauwde zaal niet goed. Dat betekende een onderbreking van de wedstrijd en al gauw bleek dat de heer van Mechelen niet zou terugkeren op zijn plek bij de paal. Er werd iemand van de thuisvereniging bereid gevonden de taken over te nemen. Daarvoor willen we hem vanaf deze plek nog maar een keer bedanken. De heer Van Mechelen is wel in de hal gebleven en na de wedstrijd gaf hij aan dat het weer goed met hem ging!

Ondertussen keken wij in set 3 inmiddels tegen een 20-17 achterstand aan. Vanaf die stand begonnen we punten te hamsteren en met 20-25 stond het na een ijzersterke eindfase van ons 1-2. Bij elk gemaakt punt van ons leek het tweede punt erbij wel gratis!

Dat hamsteren bleven we in set 4 doen en werd Jumbo van Andel / Ormi compleet zoek gespeeld. Ook hier leek de reclameregel 4 halen 3 betalen van toepassing! Ormi werd serverend onder druk gezet en vond geen oplossingen meer. Met 11- 25 pakten we vier punten (1-3) en staan na dit weekend zelfs bovenaan!

Uiteraard ietwat vertekend, maar dat vindt een tevreden hamster natuurlijk niet erg.