Vizier op volleybal

 

WVC Volley thuis hard onderuit

VoV, 07-10-2019. 5:43 uur. Zaterdag 5 oktober 15:00 uur klonk het eerste fluitsignaal in Sporthal ‘n Dikken. De dames van WVC Volley D1 moesten strijden tegen de dames van Apollo 8 D2. Na een goede wedstrijd gespeeld te hebben tegen Sneek, een week eerder, gingen de dames met volle energie de wedstrijd in. Apollo 8 had tevens ook belangrijke punten gepakt een wedstrijd eerder en gingen ook volle bak de eerste set in.

Na een goede serveserie van Apollo kwam WVC al snel op een achterstand.
Toch probeerde WVC Volley de knop om te draaien en punten te halen bij Apollo 8 maar door te veel eigen serve fouten konden zij Apollo 8 niet onder druk zetten en eindige de set in 23-25.

In set 2 en 3 waren de fouten aan de kant van WVC Volley te veel waardoor die sets ook gewonnen werden door Apollo 8. (Set 2: 13-25, set 3: 22-25).

In het laatste deel van de wedstrijd probeerde WVC Volley nog een goede set neer te zetten, al was het al voor het goed opgekomen publiek. De tribune zat vol supporters waarvoor onze dank.

Frank van den Noort (coach WVC Volley) zette verschillende wissels in voor onder andere de serve. Eva Jansink, viel dan ook goed in met haar servesdruk. WVC Volley kwam in de laatste set op een 26-25 voorsprong, maar helaas trok Apollo 8 aan het laatste eind en eindigde de set met 28-30. Helaas zijn er geen punten in Wierden gebleven.

Volgende week hebben de dames een weekend rust en die week er op, zaterdag 19 oktober om 15:00 uur, is de volgende wedstrijd in Sporthal ’n Dikken tegen Krekkers D1.

gh @ VoV. Verslag en foto via WVC Volley Dames 1.