Vizier op volleybal

 

Zet VCV Varsseveld opmars voort?

VCV Varsseveld is aan een hele beste serie bezig. Na 14 januari 2012 lijkt de ploeg de vorm en het niveau te hebben gevonden om wekelijks punten aan het subtotaal toe te voegen. Stonden er tot en met die speeldag uit elf wedstrijden slechts twaalf achter hun naam, daarna ging het hard. Uit de zes volgende duels werden er 21 gehaald, een gemiddelde dat normaal goed is om in de top van de divisie mee toedoen.

Na zeventien wedstrijden heeft de ploeg van Frans Jordens dus 33 punten, is al naar de voorlaatste plaats opgeklommen en heeft nu de boven hen staande teams in het vizier. Zaterdag gaan ze op bezoek in Maria Parochie. Krekkers2 is één van die ploegen die binnen reikwijdte van VCV staan. Ze hebben één wedstrijd meer gespeeld en staan twee putjes voor.

Het is elke week zwaar, maakt niet uit of het tegen een van de topploegen gaat of dat er op het scherpst van de snede om lijfsbehoud moet worden geknokt. “Zaterdag uiteraard weer een zware klus tegen Krekkers2, Maria Parochie” mailt VCV trainer Frans Jordens. “Beide teams zullen alles eraan gaan doen om wat sets te scoren. wij zijn erop voorbereid dat het een lastige middag gaat worden en zullen proberen om de lijn van de afgelopen weken door te trekken.”