Vizier op volleybal

 

Zlatan Donitas, the musical [4,7/5]

VoV, 23-10-2018. 4:25 uur. Zlatan the musical is een verhaal waarin talent en doorzettingsvermogen wordt blootgesteld. Zlatan is een Zweedse jongen die opgroeit in de moeilijke wijken van Malmo. Hij wil de top bereiken en gaat spelen bij Malmo. Hierna bloeit hij uit tot 1 van de grootste voetballers aller tijden. Laat hieronder een review achter.

Review van Tiemen H: “Het was de reis meer dan waard” [5.0/5.0] : Ik vond het een geweldig stuk. Toen ik hoorde dat deze musical gespeeld zou worden in de Struikhal wist ik het zeker. Hier moet ik bijzijn. Nu is dat voor mij een lastige opgave. Ik ben vorige week naar Bilbao verhuisd. Dit voornamelijk voor het mooie weer, sangria en stil staan bij mijn verleden. Afijn, ik dus op vrijdag in de bus gestapt en ruim 20 uur onderweg geweest om dit prachtstuk te bekijken. Ik heb ontzettend genoten, de hoofdrolspelers waren uitstekend gecast. Ik vond het begin erg spectaculair. Het gaat letterlijk alle kanten op, je bent bang dat hij het niet gaat halen, maar dan toch weer wel. Prachtig gespeeld!

Review van ANNO2018: “Goed begin dat is de helft” [4.5/5.0] : Het is geweldig om te zien hoe volwassen deze acteurs zijn geworden. Toen we ze bij elkaar haalden een aantal maanden geleden, dachten we dat we dit soort grote shows niet aankonden. Dit niveau zou boven ons niveau zijn. Achteraf is dat helemaal niet waar. Vooral het begin was ijzersterk. Die gasten die knallen over het toneel heen, laten niks over van de elkaar, dit is toch geweldig om te zien. Vooral tot de pauze was het geweldig. Je merkt voor de pauze dat ze toch iets verslappen. Dan gaat het om een paar puntjes, als je dat goed doet, trek je het over de streep. Zo komt een figurant goed het toneel op, maar zijn laatste actie stipt voor de pauze is een grote fout op dit niveau.

Review van Lordtopster Jr.: “kleurvolle musical” [5.0/5.0] : Ik vond het leuk. Mijn papa deed mee. Papa had mij een vraag gesteld. Ik moest bijhouden hoeveel kleuren ik langs zag komen. Dit heb ik gedaan. In het begin deed iemand al 1 geel kaartje in de lucht. Toen moest ik lachen naar papa. Toen gingen de mensen op het podium boos doen. Ik moest goed opletten. Want ik zag 2 keer een rood kaartje in de lucht gaan. Mama zei dat dit heel lastig te zien was. Ik hoorde iemand zeggen dat er nog een rood kaartje was. Die heb ik niet gezien, ik was toen aan het slapen. Maar ik vind 3 rode kaartjes en 1 geel kaartje wel leuk. Leuke musical. Ik hou van mijn papa, hij is de beste.

Review van Harmelicious: “Wat ik allemaal leuk vonk” [4.5/5.0]

Ik vink de hoofdrolspelers leuk.

Ik vink het eindresultaat leuk.

Ik vink dat stuk dat iemand de flessen van de bank trapte leuk.

Ik vink de kleur rood leuk.

Ik raddraaiers leuk.

Ik vonk Wieldraaiers leuk.

Ik vink winnen leuk.

Ik vink Vink leuk.

Review van Guido V: “Het is net een potje volleybal”: Het is een musical die je kan omschrijven als een spannende pot volleybal. Het is mega spannend en de verschillen zijn niet heel groot. In het begin wint het collectief van de individuele klasse. Na de pauze laat de individuele klasse zien groter te zijn dan het collectief. Je zit constant op het puntje van je stoel. Als dit een volleybalwedstrijd zou zijn, zou het eindigen in 3-2 voor de uitspelende ploeg. Maar gelukkig is het maar een musical, want ik heb een hekel aan verliezen.

gh @ VoV, versalg Donitas H1, foto Jan van den Noort.