Zure nederlaag voor Peelpush dames 2

VoV, 05-12-2017. 5:59 uur.   Afgelopen zaterdag reisden we af naar Gouda om daar tegen VollinGo Dames 1 te spelen. Na een lange reis waren we dan toch aangekomen in Gouda.

VollinGo was voor ons nog een nieuw team en we wisten alleen dat ze onderaan de ranglijst stonden. We begonnen dus met volle moed om hier ook de puntjes mee naar Meijel te nemen.

In de eerste set begonnen we matig. Al snel stonden we met 4-0 achter. Wij konden de bal niet goed onder controle krijgen en hierdoor volgde de eerste time out. Na de time out gingen we evengoed met volle energie verder. Dit resulteerde in een stand van 11-10. Daarna zakten we weer terug. We konden niet ons eigen spel laten zien en de tegenpartij was aanvallend ook erg sterk. Deze set was VollinGo sterker en hierdoor was de eerste set afgelopen met een setstand van 25-19 voor de dames uit Gouda.

Na wat aanwijzingen en tips van de coach waren we als team van mening dat het beter kon en moest in de tweede set. Maar ook in deze set liepen we al snel tegen een achterstand aan. De tegenstander maakte weinig servefouten en was aanvallend erg sterk, hierdoor ging ook de 2e set verloren met 25-14.

Ook de 3e set stonden we al snel met 7-0 achter. We konden niet in ons spel komen en VollinGo trok ook hier aan het langste eind (25-13). Dan de 4e set. We begonnen ondanks de 3-0 achterstand in sets toch met goede moed om niet met lege handen naar huis te gaan. Alleen dit mocht niet baten. De 4e set ging dan ook verloren met 25-13.

Al met al liepen we dus vanaf het begin al achter de feiten aan en ook de vechtlust ontbrak. Maar niet getreurd, volgende week staat weer een nieuwe wedstrijd op het programma. Komende week zullen we dus weer hard gaan trainen om te kunnen knallen zaterdag. We spelen dan om 14.00 uur in Meijel tegen Spaarnestad.  Alle support is welkom!

gh @ VoV, verslag van  Lynn Aerts. Foto Wim Simons.