Vizier op volleybal

 

Zwolse CSV dames 1 zoekt versterking

Het eerste damesteam van CSV uit Zwolle is op zoek naar versterking om komend seizoen goed te kunnen presteren in de derde divisie.

CSV vocht afgelopen seizoen tegen degradatie en dat wil de Zwolse club komend seizoen graag anders zien.  In overleg tussen TC, bestuur en trainers is besloten op dit moment te starten met een acht koppige selectie en van daaruit verder te zoeken naar versterking.

CSV is nog op zoek naar versterking op elke positie. Een spelverdeelster, een midden en passer loper staan op het verlanglijstje van de Zwolse club. Groot voordeel van het spelen bij CSV is dat de thuiswedstrijden  op vrijdagavond worden gespeeld en niet op zaterdag. Daarnaast heeft de club geen jeugdafdeling waardoor de overige verplichtingen minder zijn dan bij andere clubs.

Ben jij een talentvolle volleybalster die een stap hoger kan spelen of heb je ervaring op divisieniveau? Neem dan snel contact op met CSV en kom meetrainen! Stuur vandaag nog een mailtje naar tc@csvzwolle.nl of neem voor meer informatie contact op met trainer / coach Tjarko Muis (06-23 69 23 13).