Vizier op volleybal

 

1AH: Topderby tussen Renswouw vs. SSS H2

VoV, 25-09-2020. 13:00 uur. Drie koplopers met de maximale buit voeren de ranglijst in de Eerste Divisie A bij de mannen aan. Daarvan staan zaterdag Renswouw en SSS Heren 2 tegenover elkaar. De derde ploeg moet het opnemen tegen een team dat ook nog ongeslagen is, simpel omdat ze nog niet in actie kwamen. Avior en Veracles zullen met hand en tand (figuurlijk) hun ongeslagen status verdedigen.

Als er drie met de maximale buit zijn, is het logisch dat er ook drie ploegen zijn die nog met lege handen staan en dus de rode lantaarn allemaal voor een derde deel in bezit hebben, als we de set scores voor het gemak even buiten beschouwing laten.

CSV, Set Up IJsselmuiden en Donitas sluiten de rij. Donitas speelt de derby tegen de tweede selectie van de buren van DIO Bedum, Set-Up IJsselmuiden mag tegen Apollo 8 proberen iets van het verloren zelfvertrouwen weer terug te vinden en CSV gaat op bezoek bij Bovo Aalten, dat er vorige week in Borne met een 1-3 tegen Apollo 8 vandoor ging.

Sovoco kwam vorige week ook nog niet in actie, zij beginnen het seizoen met een thuiswedstrijd tegen VC Zwolle. De Zwollenaren gingen vorige week met 3-2 onderuit bij DIO Bedum Heren 2.

gh @ vizier op Volleybal, foto Jan van den Noort.