3-0 zege voor Laudame Financials VCN D1

VoV, 05-11-2018. 10:30 uur.  De dames van VCN D1 mochten zaterdag aantreden tegen Orion Volleybal Doetinchem Dames 1. Een geduchte tegenstander met de tweede plek in de competitie. Nadat Maatwerkers VCN Heren 1 en  Royal Kids Hotel kinderopvang VCN Dames 2 helaas beide verloren met 2-3, kon de wedstrijd beginnen.

De eerste set startte wat moeizaam aan beide kanten. Een aantal service fouten en even wennen in de pass. Al met al ging het gelijk op. Uiteindelijk werd de eerste set gewonnen met 25-22. Het plan tegen Orion stond goed en VCN had in de tweede set alles onder controle. De passjes kwamen mooi aan, en de aanvallers wisten slim gebruik te maken van de blokkering. Ook de tweede set was met 25-20 voor Laudame Financials VCN Dames 1.

Deze vibe werd doorgetrokken naar de derde set die onder het genot van de hitjes van huis MC Mark samen met Kevin met 25-15 gewonnen werd. Kortom een mooie overwinning waardoor de zesde plek in de ranglijst gepakt wordt, dat smaakt naar meer!

Komend weekend kunnen de beentjes omhoog want dan heeft Laudame Financials VCN Dames 1 geen wedstrijd op de planning staan. Maar komt dat zien op zaterdag 17 november om 17.00 uur tegen PDK Huizen in de Oostgaarde!

gh @ VoV, verslag via Maureen Weernekers, VCN dames 1. Foto Jan van den Noort.