Vizier op volleybal

 

Achterhoek Orion Activeert de Passie

VoV, 19-04-2019. 6:00 uur.  Achterhoek Orion is nog volop in de strijd om het Landskampioenschap  2018/2019. Er is echter ook al groot nieuws over volgend seizoen. Er wordt een project gestart voor minimaal twee jaar, met de naam;  Active Living Orion

De kansen die de samenwerking tussen Orion Topvolleybal en Active Living biedt, leidt de komende seizoenen tot een volledige integratie van sport en business. Sportief willen we met de selectie weer een stap maken, met karaktervolle jongens die passen bij het project.

Voor de helft met jonge- en talentvolle spelers, aangevuld met ervaren en ‘gearriveerde’ spelers die naast het volleybal werken in de Achterhoek. Wij willen het beste team van Nederland worden, die vaker in een volle zaal, zorgen voor passie en inspiratie.

Het uitdragen van de naam Achterhoek, middels het shirt en benoemd in ons nieuwe logo, blijft een doel op zich !

In 2016 is Active Living gestart met het ondersteunen van het eredivisie heren volleybalteam Orion op bestuurlijk en financieel terrein. Aanvankelijk vooral vanuit passie voor deze sport.

 

Sport en business:   De kansen die de samenwerking ons biedt leidt de komende seizoenen tot een volledige integratie van sport en business. Het keihard aan jezelf werken en daarbij dealen met hoogte- en dieptepunten om je doel te bereiken zien we als een motiverend voorbeeld voor de mensen die wij dagelijks begeleiden. Daarnaast willen we onze expertise aan de particuliere markt aanbieden door het vergroten van onze landelijke naamsbekendheid.

Mentaal het verschil makenNet als in veel andere sporten trainen ook volleybaltoppers eindeloos op techniek, strategie en een fit lijf. Daar maakt men het verschil niet; dat gebeurt in de mentale kant van deze sport. Het gaat daarbij om het ontwikkelen van je professionele gedrag; omgaan met ontwikkelpunten, tegenslagen en je omgeving om maar eens wat thema’s te noemen.

Het ontwikkelen van een effectieve strategie om topspelers zich mentaal te helpen ontwikkelen is voor ons aanleiding om sinds die tijd steeds intensiever samen te werken met Orion. Voor Active Living ligt de toekomst in het begeleiden van mensen om (nog) meer grip op eigen gedrag te leren hebben.

P=E2:  Er zijn de afgelopen decennia verschillende modellen ontwikkeld die beschrijven hoe mensen tot gedragsverandering komen. Wij geloven daarbij in een belangrijke rol voor positieve emotie: passie. Als je die leert te op te roepen (activeren) werkt die als een effectieve energizer. Passie geeft je richting en kracht bij het ontwikkelen van jezelf.

Active Living coaches brengen onze aanpak dagelijks in de praktijk bij deelnemers aan onze trajecten.

gh @ VoV. Bron en logo’s via persbericht Orion.