Vizier op volleybal

 

Rentree voor De Vetten bij NOVO

VoV, 04-11-2019. 10:59 uur. Afgelopen week kwam Limes uit De Meern de Noordwijkers verassen op een verloren wedstrijd. Limes kent oude toppers en wisten met ervaring te winnen van het gekwetste NOVO.
NOVO begon goed tegen de heren uit de Meern en wist met servicedruk op een ruime voorsprong te komen. Limes kwam langzaam op gang en NOVO bleek niet scherp te zijn in haar spel. NOVO verloor uiteindelijk de eerste set om vervolgens zich niet meer weten te herpakken.

Pas in de derde set kwamen de Noordwijkers weer langszij. In de derde set mocht NOVO de rentree van de oud vedette Frank de Vetten ervaren. De mastodont Vetten speelde voorheen ca. 30 jaar voor NOVO en was de afgelopen jaren bij Leython te vinden. Sinds dit jaar speelt De Vetten weer bij NOVO in het tweede team en mocht zijn rentree in het eerste team maken. De opstand van NOVO kwam te laat, want de derde set ging toch naar Limes met 23-25.

Uiteindelijk mocht NOVO met veel krachtmeting de vierde set naar zich toe trekken. De krachtmeting leverde nog een lange set op met 29-27 winst voor NOVO. De 1-3 verlies brengt NOVO nog niet naar de bovenste regionen in de stand.

Zaterdag 9 november mogen de Noordwijkers op bezoek bij Shot in Culemborg, wat vorig jaar mooie wedstrijden opleverde.

gh @ VoV, verslag van / via John Klinkenberg, volleybalvereniging NOVO