Vizier op volleybal

 

ACLO Groningen, 19:30 uur Veracles vs VCV

VoV, 08-10-2019. 5:47 uur. IBM Client Innovation Center Benelux / Veracles D1 en Heva VCV D1 stond op het programma, wat later bleek een energieke en spannende wedstrijd te zijn.

De eerste twee sets verliepen positief voor Veracles. Mooie aanvallen werden gecombineerd met het nodige verdedigende werk. Beide sets werden dan ook gewonnen, 25-18 en 25-19.

Set 3 bleek een ander verhaal, VCV startte sterk en wist de hele set de voorsprong vast te houden. Veracles wist geen vuist te maken tegen deze sterke fase van VCV, de set ging dan ook terecht met 19-25 naar de gasten.

Set 4 moest het gebeuren, beide teams gingen gelijk op en de punten en fouten wisselden elkaar in rap tempo af. Bij Veracles was inmiddels oudgediende Sanne Kroontje in het veld gekomen, ze bleek direct van waarde. Op 19-19 pakte ze een belangrijke kill, waarna ze vervolgens op 24-23 hetzelfde deed.
Setwinst, wedstrijd gewonnen, vier punten binnen! Het publiek was weer fantastisch, de ploeg gaat met een goed gevoel trainen in voorbereiding richting de Krekkers D1. Deze sterke ploeg staat momenteel 2e op de ranglijst, we gaan er alles aan doen om ook deze wedstrijd te winnen. Hup Groen!

gh @ VoV, verslag Veracles Dames 1 via Lize Michorius. Foto Jan van den Noort.